NOBEFO

- Norsk Behandlingsforbund 2020

 

Dette er oss

Vi har i mange år sett og truffet på personer som har helseplager og er avhengig av behandling for å få en bedre hverdag. Mange har ikke nok midler til gode behandlinger da disse behandlingene kan være kostbare.
Dette motiverte oss til å legge opp en plan for å kunne hjelpe personer som har dårlig helse og/ eller har blitt utsatt for økonomisk krise eller liknende.
 
 
 

Styreleder

Lars Lindheim-Eriksen
E-post: [email protected]
 
Ansvarsfelt
Hovedkontakt til innsamlingskontrollen, hovedkontakt til terapeutene

Kommer fra en familie med en rekke terapeuter. Selv har jeg jobbet på helsekost og på EuBioTek i mange år, jeg var produktskjef. Hadde ansvar for blodprøver for matintolerasetester og mikroskopene.

 
 
 

Nestleder

 
Ansvarsfelt
Vurderings leder av søknader med styremedlem 3, hovedkontakt til pasientene

Har flere års erfaring innen ernæring og kosthold, samt forebyggende og alternativ trening. Jeg har bre kunnskap innen muskel-, sene- og skjelett aktivitet.
 
 
 
 

Sekretær

Jens Halvor Lindheim
E-post: [email protected]
 

Ansvarsfelt

Referatet skrivent, redaktor av nyheter for NOBEFO på hjemmesider og sosiale medier. Medlemsregister ansvarlig.


Jeg har studert og har et lidenskap for psykologi og menneskets velvære. Dette er med å styrke oss med tanke på mental helse.


 
 
 

Økonomiansvarlig

Evelyn Lindheim-Eriksen
 
Ansvarsfelt
Økonomi, fakturering og hovedkontakt med med revisor BDO


Jeg er utdannet massør og tok min utdanning i Oslo i 2012, siden har jeg jobbet som selvstendig næringsdrivende.  Jeg har opplevd mange pasienter som trenger behandling, men ikke ha rå til det. Mange har prøvd å få behandlingen dekket ved å sende inn en søknad, men har dessverre ikke blitt godkjent. Jeg jobber spesielt med eldre, personer med nedsatt funksjonsevne og personer med kroniske lidelser og mange er veldig takknemlig at NOBEFO har blitt til. Min engasjement går ut på at helsen er det viktigste vi har og min glede er å kunne hjelpe deg.

 

Styremedlem

Cesilie Sandvold 

E-post: [email protected]


 

Ansvarsfelt

Arrangement og aktiviteter for NOBEFO, samt ansvar for søknader fra medlemmer sammen nest nestleder.


Jeg er akupunktør med Bachelorgrad i Akupunktur. Denne utdannelsen inkluderer grunnmedisinske fag, og jeg er medlem av Akupunkturforeningen. Jeg har god erfaring med pasientbehandling og som terapeut, og brenner for at alle skal ha mulighet til å få den hjelpen de trenger for at hverdagen skal bli bedre. Gjennom min kliniske erfaring ser jeg behovet for at pasienter kan ha mulighet til økonomisk støtte til behandlinger som går utenfor folketrygden/Helfo. Det er ofte de som trenger disse behandlingstmetodene mest, som ikke har mulighet til å følge opp behandlingene sine pga økonomien. Jeg er engasjert der det trengs, og du møter meg også på NOBEFOs facebookside.